Νέα φάρμακα για τη ΓΥΝΑΙΚΑ ! Επαναστατικά! Αλλάζουν τη ζωή σας!

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ – ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ


1. ΟΡΕΞΙΝΗ (Ασπιρινοβιάγκρα) : Βραδινοί πονοκέφαλοι τέλος! Χαρείτε τον έρωτα σας αβασάνιστα, ατέλειωτα, χωρίς ταμπού κι ενοχλητικούς πονοκεφάλους!

2. ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΝΗ : Βασανισμένοι άντρες, μέχρι τώρα, για να πάρετε πρωϊνό στο κρεβάτι έπρεπε να κοιμηθείτε στην κουζίνα! Τώρα με το μαγικό μας χάπι, θα έχετε μία γατούλα στην κουζίνα σας! Τώρα πια ο φούρνος, το πλυντήριο και ο νεροχύτης, δεν θα είναι απλά σκεύη ηδονής! Γιατί «η καλή νοικοκυρά, είναι δούλα και κυρά!!!»

3. ΣΠΟΡΤΟΥΖΑ: Ένα πάρτυ με ούζα και μεζέ για σας και τους φίλους σας, παρακολουθώντας τα σπόρ που αγαπάτε : Δημιουργεί μία ανεξήγητη επιθυμία στις αγαπημένες σας να δημιουργούν ένα ονειρεμένο γεύμα για την παλιοπαρέα, ενώ βλέπετε τα αγαπημένα σας σπόρ !!!

4. ΑΝΤΙΜΟΥΡΜΟΥΡΕΞ: Δίνει στις γυναίκες την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης, του υπέρτατου νιρβάνα όταν βρίσκεται μαζί σας
Ο ιδανικός συνδυασμός: Δίνει ένα αίσθημα κόπωσης στις φωνητικές χορδές, αλλά χωρίς να επηρεάζει τις δραστηριότητες της στοματικής κοιλότητας – (Αντίο μουρμούρα, καλημέρα ηδονή!!!)

5. ΠΑΡΚΑ-ΟΛΑ: Οι γυναίκες οδηγοί σας έχουν γίνει εφιάλτης ? Νοιώθετε πως η ζωή σας κινδυνεύει σας κάθε σας βήμα? Ένα απροσδιόριστο συναίσθημα φόβου σας έχει κυριεύσει όταν η γυναίκα σας βγαίνει «παγανιά»? Εμείς έχουμε διεισδύσει στα άδυτα του γυναικείου εγκεφάλου : Τα κλινικά πειράματα που εφαρμόστηκαν σε 6,000 ξανθιές, αλλά και μαλλιά κάθε απόχρωσης, απέδειξαν πως τίποτε πλέον δεν είναι αδύνατο : Το 96% των γυναικών υπό την επήρεια του «πάρκα-όλα» μπόρεσαν να παρκάρουν ένα Σμάρτ, σε χώρο δώδεκα μέτρων! Το 30% το κατόρθωσε σε λιγότερο από 25 λεπτά!!! Είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει μια γυναίκα. Μην ζητάμε και τα πάντα…

6. ΑΝΤΙΨΕΥΤΟΡΓΑΣΜΕΞ: Ο μηχανισμός αυτός τοποθετείται σε ιδιαίτερη γυναικεία ερωτογόνα περιοχή. Είναι αθόρυβος. Μέχρι τη στιγμή που η γυναίκα προσποιηθεί ότι έφτασε σε οργασμό. Τότε ενεργοποιείται η σειρήνα και η γυναίκα υποβάλλεται σε ηλεκτροσόκ αυξανόμενης τάσης.

7. ΤΥΦΛΟΤΕΞ: Η φύση δεν σας έχει προικίσει? Νοιώθετε θυμό όταν σας φωνάζει «μικρούλη», ή την ώρα του σέξ σχολιάζει «Μα πού είναι?» Κούνια που την κούναγε! Λίγες σταγόνες «Τυφλοτέξ» θα διαστείλουν τον αμφιβλειστροειδή χιτώνα των ματιών της, και κάποια αντικείμενα θα αποκτήσουν μακρόστενο σχήμα! Γιατί η εκδίκηση και το σέξ είναι πιάτα που τρώγονται κρύα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πες κι εσύ κάτι!