Νέα φάρμακα για τον άντρα! Επαναστατικά! Αλλάζουν τη ζωή σας!

Μετά το Βιάγκρα και την μεγάλη του επιτυχία στις ερωτικές σας επιδόσεις, η ECSTASY UNLIMITED, πάλι κοντά σας, παρουσιάζει τη νέα επαναστατική σειρά φαρμάκων, που στόχο έχει την απογείωση των ερωτικών σας σχέσεων, και όχι μόνο :

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ – ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ


1. ΟΔΗΓΙΝΗ : Μία δόση αρκεί, κι ο καλός σας θα αρχίσει να ζητά οδηγίες κατεύθυνσης, ή και να συμβουλεύεται το χάρτη, αντί να περιπλανιέστε σαν την άδικη κατάρα σε ερημικά δρομάκια, βιομηχανικές περιοχές και βοσκοτόπια
Μην το χάσετε!

2. ΕΝΕΡΓΟΣΕΞΤΙΝΗ : Αν και σε πειραματικά ακόμα στάδια, οι 1800 άνδρες που το δοκίμασαν, με ατέλειωτη ενέργεια αποφάσισαν να είναι «από πάνω» στον έρωτα, τελείωναν δύσκολες κι επίπονες δουλειές στο σπίτι, το γραφείο, τον κήπο, την κρεβατοκάμαρα ! Χωρίς μούτρα, χωρίς παρενέργειες !

3. ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΙΝΗ : Σύμφωνα με κλινικές δοκιμές το 89% των ανδρών που δοκίμασαν το φάρμακο αύξησαν τα θετικά σχόλια προς τις συντρόφους τους, παρατήρησαν το νέο χτένισμα, νέο χρώμα μαλλιών, νέα ρούχα κλπ.
(Μετάφραση λεζάντας για άντρες: «Όχι χρυσή μου, με αυτά τα ρούχα ο πισινούλης σου δε φαίνεται καθόλου μεγάλος !!!»

4. ΠΙΣΤΩΤΕΞ : Το 92% των ανδρών ένοιωσε μια ακαταμάχητη ανάγκη να δώσει μετρητά ή και κάρτες στην καλή τους, και τις ενθάρρυναν να ψωνίσουν !

5. ΑΝΤΙ-ΒΙΑΓΚΡΑ: Θέλετε να εξομολογηθείτε στον Παπά της ενορίας σας, μα διστάζετε! Θέλετε να πάτε στο Άγιο Όρος, μα φοβάστε μη χάσετε ότι πολυτιμότερο !!! Νοιώθετε πως ο Εφοριακός της γειτονιάς θα σας ξεσκίσει, και δεν ξέρετε πώς να προφυλαχτείτε ! Νέο, ενισχυμένο χάπι για καυτές συναντήσεις με το Γιοσάκη, τον Παπά της Ενορίας, ή τον Εφοριακό της Γειτονιάς σου. Για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο βρε αδερφέ !

6. ΑΝΤΙ-ΣΠΟΡΤΙΝΗ : Το απίστευτο αυτό φάρμακο θα κάνει τον καλό σας παγερά αδιάφορο στο ποδόσφαιρο και τα άλλα σπόρ – Θα ακούει Champions League και θα κλείνει την TV!
(Μετάφραση λεζάντας για άντρες: «Τηλεοπτικό Ποδόσφαιρο: τρελαίνει τις γυναίκες από το 1970!»

7. ZHΛΙΑΓΚΡΑ : Σας έχει στο φτύσιμο? Κορίτσια, ήρθε η ώρα να πάρετε την εκδίκηση σας : Κάντε τον αδιάφορο εραστή σας να καρδιοχτυπά ξανά για σας! Θα παίζει ξύλο για πάρτη σας, σε κάθε σας έξοδο Ποιος ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δύο φορές? Στο γείτονα θα αφήνει τα γράμματα! Πού να μπει υδραυλικός σπίτι για να σας ξεβουλώσει τα λούκια? Τηλεφωνικές οδηγίες, και πολύ σας είναι ! *** Για ευνόητους λόγους συνιστάται περιορισμένη χρήση. *** Συνοδεύεται με ειδική Ασφάλεια ζωής και κράτηση ράντζου στο ΚΑΤ !

8. ΨΕΥΤΡΙΝΗ : Το θαυματουργό αυτό φάρμακο, συνίσταται για τις βασανισμένες, πολύπαθες συζύγους, που ενώ έχουν βάσιμες υποψίες ότι ο καλός τους λέει ψέματα, κολλάνε στο Κλασικό : «Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις!» ή «Με αδικείς!» Τρείς σταγόνες στο νεράκι του Πινόκιο, και θα τα μάθετε όλα ! Διατίθεται σε τρία είδη : 1) Κανονικό Με γεύση Φράουλα 2) Η Μεγάλη Ανάκριση Με γεύση ταμπάσκο 3) Ιερά Εξέταση Με γεύση Ποδοσφαιρική Κάλτσα !

9. ΟΜΟΡΦΙΝΗ : Για να χει μάτια μόνο για σας! Η ενδοφλέβια ένεση με το DNA σας, θα σας κάνει να κυλάτε στο αίμα του!!! Μπροστά σας, η Κλόντια, η Ναόμι, η Αντζελίνα, θα φαντάζουν μέγαιρες Τολμήστε!

10. ΜΥΩΠΕΞ : Για να μη βλέπει όλα όσα δεν πρέπει να δεί! Από την τιμή της νέας σας τουαλέτας, το καμένο φαγητό, την πεθερά του, μέχρι το ναυτάκι που σας περιμένει στη γωνία!!! Γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή για να χαλάμε τις καρδιές μας!

11. ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΤΑΝΙΛ : Μία είναι η λύση, όταν ο Ευλογημένος δεν σας ικανοποιεί αρκετά ! Ένα μαγικό χαπάκι και η απόλαυση είναι όλη δική σας ! Με το Γκουσγκουτανίλ, Βάστα τοίχε !

Σε επόμενη φάση θα δημοσιεύσουμε και τα νέα φάρμακα για τη γυναίκα….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πες κι εσύ κάτι!