Κάνε μια ευχή για το 2010 και κέρδισε συλλεκτικό δώρο Avatar

Θυμήσου…
1. Μόνο μια ευχή ανά λογαριασμό μπορείς να γράψεις (σε περίπτωση που γράψεις περισσότερες θα βγαίνουν εκτός συναγωνισμού.

2. Το email σου πρέπει να είναι έγκυρο, μην ανησυχείς, μόνο εμείς θα το δούμε κι αυτό μόνο σε περίπτωση που κερδίσεις.

3. Απαγορεύονται υβριστικές και (πολύ) σόκιν ευχές. Επίσης θα σβήνονται ευχές που δημοσιεύονται διπλές.

4. Το συλλεκτικό δώρο Avatar δεν ανταλλάσσεται με χρήματα

5. Για την παραλαβή του δώρου θα οριστεί ραντεβού σε κεντρικό σημείο της Αθήνας (σταθμός μετρό Συντάγματος) μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου 2010 ή θα αποσταλεί με κούριερ που πληρώνει ο νικητής.

6. Το Gelame.gr έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους ή να ακυρώσει το διαγωνισμό.

7. Το ξέρουμε ότι δεν είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχετε λάβει αλλά ο διαγωνισμός αποτελεί απλά μια αφορμή για να ευχηθούμε με πρωτότυπο τρόπο και να χαμογελάσουμε!

Καλή επιτυχία!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “Κάνε μια ευχή για το 2010 και κέρδισε συλλεκτικό δώρο Avatar”

  1. Καλή χρονιά!!

    εύχομαι το 2010 η ζυγαριά να γέρνει προς τα χαμόγελα και τις χαρές!

    1. Ο διαγωνισμός έκλεισε, νικήτρια η Μαρίνα που έχει τις περισσότερες θετικές ψήφους στην ευχή της. Επικοινωνούμε μαζί σου για να παραλάβεις το δώρο σου. Ευχαριστούμε και καλή χρονιά!

  2. εύχομαι το 2010 να μην υπάρχει μοναξιά στον κόσμο, να βρουν όλοι το ταίρι τους!

  3. Euxomai to 2010 na einai h xronia mesa sthn opoia oloi oi anthrwpoi tha geloun 2010 fores th mera k pou tha pragmatopoihsoun ena toulaxiston oneiro tous,eite mikro eite megalo….

  4. efxome to 2010 na mporesoume oloi na exoume panw apo ola igia,xara , eftixia kai polli magia. elpizw ka8imerina na vlepoume an8ropous na gelane. to gelio kani kalo.as mageftoume fetos apo to 2010. kali xronia se olous sas

  5. Κάθε χρόνο κάνω ευχές για καλύτερη Ελλάδα και αντι για καλύτερη γίνεται χειρότερη.Φέτος δεν θα κάνω καμιά ευχή .Σκέπτομαι μήπως είμαι γουρσούζης και η ευχή μου μας κάνει να χάσουμε την ισορροπία μας και πέσουμε στο γκρεμό στο χείλος του οποίου βρισκόμαστε.

  6. Den thelw na meinw sta typika, tn ygeia kai tn agaph stn zwh mas! ala tha ithela na dw emas tous ellines na euaisthitopoihthoume ligo kai na mhn 3anakousoume gia kakopoihseis zwwn kai gia foles sta parka, na apeleutherothoume apo ts prokatatalipseis mas epitelous, kai enantia sta zwa kai ston ratsismo!

    kalh xronia se mas kai tous mikrous mas filous ta zwakia!!!

  7. Να ακούσετε να σας λέν Σ΄ΑΓΑΠΩ, και να έχετε το θάρρος και την δύναμη να το πιστέψετε. Έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας.
    Τολμήστε να αγαπήσετε και αφήστε να αγαπηθήτε.

  8. Εύχομαι το 2010 να είναι ένα έτος διαφορετικό από τα προηγούμενα, καλύτερο για όλον τον πλανήτη. Να μάθουμε να παίρνουμε χαρά και ικανοποίηση και από τα πιο μικρά, η ευτυχία είναι μέσα μας, αρκεί να ψάξουμε λιγάκι!

Comments are closed.